Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев изрази разочарованието си от слабата игра

...
Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев изрази разочарованието си от слабата игра
Коментари Харесай

Петев: Трябва и аз да разбера какво се случи, Балкани заслужено спечели

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев изрази разочарованието си от слабата игра на отбора му срещу косовския Балакни в дуела от предварителните кръгове на Шампионска лига. В Прищина, българският първенец загуби с 0:2.

" Трябва и аз да схвана какво се случи. След 10-15-ата минута при нас нещо се счупи. Изключително груби неточности направихме при отиграването на топката. Отборът на Балкани поведе справедливо в края на първото полувреме.
 Балкани победи Лудогорец с 2:0 в среща от първия квалификационен кръг на Шампионска лига
Фиаско за Лудогорец в Европа! Балкани съкруши " орлите " посред Прищина

През втората част имахме своите шансове, само че като цяло слаб мач за нас. Отбор като нашия не може да си разреши подобен обикновен втори гол. Футболът е игра на неточности, 0:2 е резултат, против който би трябвало да е борим с всички сили ", сподели Петев.

" На почивката искахме да задържаме повече топката. Всеки трети пас беше неверен. Трябва да поздравим Балкани, игра доста добър футбол. Ние не би трябвало да го позволим в Разград.

Естествено, че би трябвало да работим върху много неща. Важно е в петък в мачът за шампионата против Крумовград. Ще създадем много промени и чакаме реванша в сряда. Трябва да отбележим гол, тъй като той може да направи разликата. С това, което имаме, с това ще се борим ", приключи експертът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР